Tiny House Vossenhol

Onze Tiny Houses

Tiny House Vossenhol is de juiste keuze voor bezoekers die op zoek zijn naar een combinatie van charme, rust, stilte en een handige locatie van waaruit ze de Veluwe kunnen verkennen

Welkom in het Vossenhol, de B&B op het SmaakPark in Ede! Geniet van de rust, lekker eten-, events-, of workshops in het SmaakPark en de stilte in één van onze prachtige Tiny Houses aan de rand van de Veluwe. Met een mooie badkamer, een volledig uitgeruste keuken en ruimte voor max 4 personen, bieden onze duurzame huisjes de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Boek nu en ervaar de rust en sereniteit van onze duurzame oase! 

RUST EN GENIETEN KOMEN HIER SAMEN

Welkom in het Vossenhol

Het 2-persoonsbed is comfortabel en kan worden opgeklapt om ruimte te maken voor activiteiten zoals yoga of een potje twister (in het huis aanwezig). De bank kan uitgeklapt worden tot comfortabel bed voor twee extra gasten. De keuken van Steel is uitgerust met een koelkast, luxe 90cm breed fornuis en oven, waardoor deze kamer zeer geschikt is voor foodies die lekker zelf willen koken.

De badkamer is luxe met een warm gevoel en voorzien van een regendouche, zodat je optimaal kunt ontspannen na een lange dag wandelen op de Veluwe.

De grote ramen en glazen deuren zorgen voor veel natuurlijk licht en geven je het gevoel dat je één bent met de natuur om je heen. De kamer is aangekleed met veel planten om je een echt thuisgevoel te geven.

Op het kleine terras boven de vijver kun je heerlijk ontspannen en van de zon genieten. En wist je dat deze kamer onder de eerste bomen van de Veluwe staat? Zo geniet je ook nog eens van de frisse boslucht.

Boek nu onze B&B kamer en beleef de perfecte combinatie van comfort en natuur!

Prijzen zijn afhankelijk van het seizoen en het aantal personen. Omdat de tuin rond de huisjes nog niet klaar is, krijg je bij aankomst een fles bubbels en lekker hapjes cadeau.