Eten en drinken

Bij ons restaurant op het SmaakPark geniet je van heerlijk eten, gebaseerd op lokale en duurzame producten. Kom langs en proef onze specialiteiten!

Ontdek onze foodhal met vijf open keukens en proef het beste van de Veluwe in ons restaurant en bar. Geniet van onze uitgebreide selectie speciaalbieren en huisgemaakte frisdranken terwijl je ontspant in onze sfeervolle omgeving.

Alles draait om smaak en beleving?

Het restaurant

Eten speelt een belangrijke rol bij ons in het SmaakPark en daarom mag een bezoek aan ons restaurant niet ontbreken! Onze foodhal is een uniek concept met verschillende open keukens. Hier kun je direct bij de koks bestellen en genieten van vers bereid eten. Duurzaamheid staat hoog bij ons in het vaandel. We maken gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten, maken nieuwe producten van onze reststromen en doen onderzoek naar alternatieve eiwitten. Ruim de helft van onze gerechten zijn vegetarisch of zelfs veganistisch.

Ons restaurant is voor lunch en diner geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. Naast deze vaste openingstijden organiseren we regelmatig evenementen in het SmaakPark waarbij je kunt genieten van speciale menu’s en thema-avonden.

Kom tot rust in onze loungehoek en geniet van een lekker drankje aan de bar. We hebben een ruime keuze aan biologische wijnen, speciaalbieren, schenken Gulpener van de tap en we zijn bijzonder trots op onze eigen volwassen frisdranken op basis van waterkefir.

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over het restaurant en onze evenementen. Kom langs en ervaar zelf wat het SmakPark te bieden heeft!