Over het Vossenhol op het SmaakPark

Als je op zoek bent naar een inspirerende plek waar duurzaam eten, natuur en cultuur samenkomen, dan ben je bij het SmaakPark aan het juiste adres! Onze B&B Tiny houses bieden je een unieke ervaring op de Veluwe.

BEZOEKERS INSPIREREN

Welkom in het SmaakPark

In het hart van de Veluwe ligt een bijzondere plek verscholen, waar duurzaamheid en lekker eten samenkomen: het SmaakPark. Deze oase van rust en groen is opgericht door Christian Weij en Petra Busser en is een plek waar mensen niet alleen kunnen genieten van lekker eten, maar ook kunnen leren over duurzame en gezonde voeding, en uiteraard kunnen genieten van de Veluwse natuur.

Het park is een voorbeeld van duurzaamheid, van de manier waarop het is ontworpen en gebouwd tot de ingrediënten die worden gebruikt in de keuken. Alles is gericht op het minimaliseren van afval en het maximaliseren van smaak. Ze zuiveren zelfs hun eigen water uit de keukens om dit her te gebruiken in de tuin.

Tiny House Vossenhol

ONTDEK HET SMAAKPARK EN DE VELUWE

De Tiny Houses

De B&B Tiny Houses zijn een perfecte aanvulling op het SmaakPark. Deze huisjes bieden de gasten alle benodigdheden voor een lekker comfortabel verblijf en zijn gebouwd met natuurlijke materialen. De houten gevel is niet eens geverfd, deze is verduurzaamd door het hout te branden volgens de Japanse Shou Sugi Ban traditie. Slapen in de huisjes is een unieke ervaring, in de groene en rustige omgeving van de Veluwe.